Hverdag

Vægt 71,3 mave 93 talje 80
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – har ikke telefonen på mig, går i kjole 🙂
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Så er hverdagen her, og jeg får slet ikke opdateret. Til gengæld holder jeg fast i min træning og vægttabet er i gang igen. Kun de dage, hvor jeg har migræne, træner jeg ikke. Jeg har nået første mål – 80 cm om taljen, som alle jo skriver er normalmålet for en kvinde. Det gør faktisk, at jeg nu både går i kjole og nederdel, og….som jeg ikke har gjort i virkelig mange år, t-shirt ned i bukserne, uden at jeg føler mig tyk. Der er nogle få, som har kommenteret, at de kan se, at jeg har tabt mig, det er ikke mange, hvilket jeg tror, er fordi jeg altid har klædt mig, så det var svært at se min mave – og at jeg altid retter min ryg.

Jeg har travlt på arbejdet, men på den gode måde. Jeg ved at det flader ud om et par uger, så ingen stress.

Vi har været på stranden flere gange. Vi cykler derned – men kun fordi vi har el-cykler. Sidste søndag var vi dernede og bage snobrød med ældstedatter, hendes kæreste og hans barn. Virkelig en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *