Bella

Vægt 71,2 mave 92 talje 80
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK + 2 km svømning
Skridt – alt for lidt
Kalorier – tæller ikke lige nu
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Det er nu over to måneder siden, jeg sidst skrev. Kan godt se, at denne blog bliver sådan lidt on/off, men det gør vel heller ikke noget.

Min vægt osv. har været stort set stillestående, men jeg træner stadig næsten dagligt. Jeg er mere afslappet i forhold til mit indtag af kalorier – tæller ikke for øjeblikket, men måske går jeg igang igen, hvis jeg tager mig samme til at tabe de sidste 3 kilo. Jeg får heller ikke gået de 10.000 skridt, sådan er det bare.

Det største der er sket lige nu er, at vi er blevet papegøjeejere. I sommers havde vi jo en blåpandet amazone i haven. Hun var meget tryg ved os, og faktisk gik hun ind i buret for at tage jordnødder, men kun når vi ikke var der. Så en dag, hvor der var en del måger, kom hun ikke tilbage. Min teori er, at hun blev jaget bort.

Et par dage efter ringede Jan til min mand Nicolaj. Han spurgte om det var os, der havde købt et papegøjebur af hans ex – og det var det jo. Hans nabo var kommet til ham og spurgt, om ik’ han havde en papegøje – og jo det havde han jo, jamen så sad den ovre i hendes have. Men nej, det kunne altså ikke være hans, for den sad lige ved siden af ham. Han gik over til naboen og efter kort tid, fløj papegøjen ned på naboens skulder. Jan tog rundt om den og satte den ind i et ekstrabur, og derfor ville han gerne lige informere os om, at den var ok. Han ville vide, om Nicolaj meget meget gerne ønskede en papegøje. Nicolaj svarere, at han altid havde ønsket sig en, men var ikke sikker på, at det lige passede – sådan ligw nu, altså kun, hvis papegøje.mn skulle redes og ikke havde noget sted at bo. Jan ville se, om de to gøjer kunne sammen, og kontakte Nicolaj, hvis det ikke gik.

De holdt kontakten, og ind i mellem lød det til, at det nok skulle gå. Men i sidste uge ringede Jan så og sagde, at det simpelthen ikke gik. Bella (som er den fra vores have), jagtede hans egen – havde overtaget dens bur osv. så nu måtte de skilles. Så om Nicolaj stadig var interesseret. Jooo det var han da. Vi besøgte Bella, som var kommet ud af buret i denne anledning. Udfordringen var, at hun ville ikke ind igen. Så først efter en uge, lykkedes det Jan at få hende ind i et mindre bur, og i går hentede Nicolaj hende så.

Vi har ryddet kontoret for alt, hun ikke må ødelægge. Nicolaj har hentet et stort bur i nordjylland. Og i dag er hun allerede ude af buret. Hun virker tilfreds. Elsker pinjekerne. Sidder gerne på skulderen. Elsker at sidde og pludre. Kan ikke lide vores hænder, men hallo – hun har været her 24 timer. Hun er simpelthen så sød. Så jeg tænker, at denne blog nok kommer til at handle om hende – i et stykke tid i hvert fald. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *