Skygge

Vægt 74,3 mave 95, talje 82
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10000 – nej, men havde ikke telefonen på mig
Kalorier – max 1760 – TJEk
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Igen en meget varm dag, på kontoret var der 30 grader, lidt svært at koncentrere sig. Coronaen spøger lige om hjørnet, men eleverne er startet, håber vi når at introducere dem for, hvordan de skal agere, hvis det igen bliver hjemmeundervisning.

Eftermiddag på terrassen i skyggen med katten som kompagnon 🙂 Lydbogen Afsporet af Michael Katz Krefeld. Efter aftenmaden cyklede vi til Fakkegrav og tog en dukkert. Vi bor det smukkeste sted. Nu varm chokolade mens solen går ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *