Hedebølge

Det er 30-32 grader og sommeren fortsætter. Dejligt, men også lidt for varmt, da man slet ikke kan være i solen. I går var vi hos en veninde til aftensmad. Hun serverede hjemmedyrkede artiskokker. De var vildt lækre. Vi sad i bare arme til kl 2 om natten. Elsker disse dejlige sommeraftener. I dag har jeg været lidt smadret af vin mm igår. Så ren afslapning. Papegøjen fløj i onsdags, men i dag fik min mand en opringning, hende vi havde købt papegøjbur af’s exmand, havde indfanget den og fået den i bur. Nu holder vi så alle øje med, om nogen efterlyser den. Ellers må Nicolaj i gang med at bygge voliere. Forresten er jeg startet på arbejde igen. Eleverne kommer dog først på mandag. Jeg har trænet tabata hver morgen – og været obs på kalorier. Fra næste uge skal jeg nok få gang i oversigten igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *