Papegøje

Sidste dag i sommerferien, i morgen starter jeg arbejde igen, og jeg fortsætter min plan for at tabe mig og blive stærkere.

I mandags opdagede vi en blåpandet amazone i træerne i hønsegården. Min mand har altid haft et eller andet med papegøjer, de er vilde med ham. Vi lokkede med jordnødder, og den tog hurtigt imod. Vi har ledt allevegne efter nogen, der leder efter den, både på facebook og på hjemmesider, men ingen ser ud til at have den efterlyst. Jeg har kontaktet hende, som sælger DK ringe og givet hende ringnummeret, så vil hun se, om hun kan finde opdrætteren. Indtil vi hører mere, passer vi så godt på den som muligt. Den bor i træerne og tager fine aften-flyveture. Den er også begyndt at spise af madskålen, som vi har sat til den, vi har købt papegøjefoder. Den kan jo sagtens overleve lige nu, men til vinter kan den jo ikke. Så nu ser vi, om vi kan gøre den så tryg, at vi på et tidspunkt kan få den i bur, så må vi tage den derfra. Den er i hvert fald helt vildt fascinerende, og vi kalder den Amanda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *