Svømning

Vægt 74,2 mave 96
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – Nej pga migræne, men i stedet 2 km svømning
Skridt – min 10.000 –
Kalorier – max 1760 –
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Endelig åbnede svømmehallen efter Corona. Jeg har altid været glad for at svømme, og har en ret god crawl-teknik. Tror jeg har svømmet næsten regelmæssigt, siden jeg var barn. En kæmpefordel er, at selvom gigten i knæet er slemt, så kan jeg altid svømme. Brystsvømning er dog en trigger, så det er jeg helt holdt op med. Men crawl og nogle gange rygcrawl går fint. Jeg svømmer næsten altid to kilometer. Den første i jævnt tempo og den næste hurtig hver anden bane. Når jeg er god, ligger jeg på mellem 21 og 22 min pr km, men i dag, efter 4 måneders pause, hvor hallen har været lukket, tog det 24 min pr km. Heldigvis var der ikke mange i bassinet, og jeg mødte en veninde, så blev og snakkede bagefter i det varme bassin, rigtig hyggeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *