Fru Møllers Mølleri

Vægt 75,2 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Min svoger bager selv surdejsbrød, og det smager bare så godt. Men han laver det af hvedemel, og hvis jeg skal spise det dagligt, er jeg nødt til at få noget fuldkorn i det. Derfor fik jeg ideen, at han og jeg skulle tage til fru Møllers Mølleri i Odder. Vi tog så min mand og hans kæreste med samt en god veninde. Vi købte mel og andre småting. Bagefter spiste vi frokost på restauranten, hvilket var en fornøjelse. Jeg fik stjerneskud, de andre fik tatar. Vi fik også lækker øl. Nu er det så spændende, om ham svoger kan matche brødet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *