Ravioli

Vægt 74,8 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Grundlovsdag og hyggelig dag hjemme fra arbejde. Min mand er (næsten) uddannet kok, og jeg siger ofte, at det var derfor jeg giftede mig med ham 🙂 Han laver superlækker mad, og vores køkken er ret velekviperet, knive fra Japan, vakuummaskine, kafferister og selvfølgelig en elektrisk pastamaskine. Før havde vi en manuel – den har vi brugt i 25 år, men den her – den er bare god. Så det er efterhånden meget sjældent, at vi køber pasta. I dag stod den på hjemmelavede ravioli med oste-skinke-fyld og tomatsovs. Det smagte vidunderligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *