Status

Vægt 75,5 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Det går bedre med ikke at være sulten. Jeg spiser jo ikke så mange kalorier om formiddagen – min smoothie, 30g nødder og et stykke knækbrød med ost. Nogle gange et æble ved 17 tiden. Det er aftensmaden der tæller i regnskabet, men jeg kan se, at den oftere bliver mindre kalorietung.

Jeg er rimelig træt eftermiddag og aften, og gider ikke rigtig noget – altså rydde op osv., måske pga for få kalorier, men jeg var også træt før, så måske er det bare alder 🙂 Om formiddagen har jeg meget energi.

Jeg laver jo de 48 min. tabata fra kl. 6.30 – 7.20 – jeg når ikke skolen før 8.15, så når jeg får elever igen, tænker jeg, at jeg er nødt til at stå op 5.45 – lige nu er den 6.00, før jeg står op.

Jeg når at gå ca. 5000 – 6000 skridt på arbejde, så jeg er stadig nødt til at gå aftentur, men når vejret er så godt som nu, er det ingen sag. Solen har skinnet de sidste mange dage, ulempe med tape på knæet, shorts og solbrændthed :D. I morgen skal det regne eftermiddag, så jeg vil forsøge at nå de 10000 på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *