Cykeltur

Vægt 76,6 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Det blev ikke til cykeltur i går, da jeg fik besøg af datter med kæreste. De skulle låne telt og lugtmadras til skovtur. Efter vi havde spist, gik vi den lille tur på 4 km rundt om Stouby. Aftenen sluttede med vin på naboens terrasse.

I dag tog min mand og hans ven så ud og dykkede. De endte i Juelsminde, hvor jeg så besluttede, at jeg ville cykle til og mødes med dem. Sidste år købte vi elcykler. Det er det lækreste køb. Mit knæ kan holde til næsten alle cykelture nu. Solen bagte ned, og jeg har fået en god farve. På hjemvejen havde jeg pitstop i Vesterby ved et vennepar. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg tager turen.

Fisk på grillen blev nyt med ældstedatter med kæreste, og vi fik rabarbercruble-kage til dessert. Endnu en sommerdag er ved at være ovre – det har været en så dejlig pinse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *