Søndag og sol

Vægt 76,9 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 –
Kalorier – max 1760 –
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Knæet lidt bedre i dag, valgte i går at træne, og så hoppe over de øvelser jeg ikke kunne. Samme i dag, men har ikke taget smertestillende, så tænker der sker en forbedring. Vejret er helt fantastisk, så dagen går med at slappe af i solen og drikke kaffe, tænker jeg lige vil cykle en tur om lidt.

Jeg er ikke ret god til at få solen i ansigtet, når jeg tager sol. Jeg har altid flyttet rundt på stole og solseng, for at få skygge i hovedet. Men nu har jeg købt en genial skygger 🙂 Den er designet i Australien, men fandt et sted i Holland, hvor det solgte den. Det ser fjollet ud, men det virker. Der er ovenikøbet en lille solcelle-powerbank og en miniblæser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *