Arbejde

Vægt 77,2 mave 98.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK samt en times ceossdance
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK – men var lang tid om at falde i søvn, og det var ikke en god nat

En hel dag på arbejde, det er ved at være længe siden, at jeg har været derinde i så mange timer. Coronaen har jo tvunget mig til onlineundervisning. Jeg underviser i dansk og IT på en teknisk skole. Eleverne er ved at uddanne sig til håndværkere af en eller anden slags. Her i foråret har jeg kun haft et enkelt IT-hold, så det har fungeret fint med onlineundervisning – når altså eleverne loggede på. Min anden funktion er SPS-ansvarlig for ordblinde og andre, som har brug for lidt støtte.

Learnmark valgte at sende en fin buket til alle medarbejdere for det gode arbejde under hjemsendelsen. Flot gestus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *