Familie 2

Vægt 76,8 mave 98.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

I aften skal vi til fødselsdag ved min svigerinde. Hun laver mexicansk, det bliver rigtig lækkert. Min mand og min svoger har et helt fantastisk brødrevenskab. For ikke så mange år siden, flyttede han og kæresten, som er canadier, til et hus kun 3 km fra os. Brødrene kører hver dag sammen til Billund, hvor de arbejder på Lego. De to har altid gang i projekter. De har sammen med 3 andre et bryglaug, og de hjælper ofte hinanden med at bygge og lave ting sammen. Det er dejligt, at de to har så godt et forhold, og der går ikke mange dage imellem, at jeg ser ham her hos os. Hans kæreste er vild med film, hun kan huske vildt mange og er god til at huske både skuespillernavne og producere – hvilket jeg er sygt dårlig til. Hun er god til yoga – hvilket jeg misunder, jeg synes det er så kedeligt, og jeg er konkurrencemenneske – men ikke smidig 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *