Familie

Vægt 77; mave 98.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Jeg kan mærke, at jeg virkelig skal tage mig sammen nu, for at holde kursen. Jeg bliver mere doven og i går lavede jeg først tabata kl 18.00. Jeg føler mig også mere sulten, som om min krop kæmper for at holde på vægten – den tror helt sikkert der er hungersnød. I går fik vi porretærte – og selv efter et stort stykke var jeg bare ikke mæt. Tog et stykke mere, men det blev ved, mæthedsfornemmelsen kom først efter en time. Der skal samles meget viljestyrke lige nu.

I aften kommer min ældste datter på 22. Hun har kæreste og kærestes datter på 6 år med. Vi skal grille og i vildmarksbad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *