Kyllinger

Vægt 76,6; mave 99.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – nope – men ikke meget over
Søvn – 7-8 timer – ikke god søvn, vågen i flere timer, tror pga. alkoholindtag.

Lidt flad i dag og lidt træt. Spændende og se, om jeg kan tage mig sammen til træning.

Jeg hentede 4 daggamle kyllinger i går. Det er maraner, som giver mørkebrune æg. Det var ikke vigtigt for mig at få racehøns, men det var tættest på, hvor vi bor. De er ikke kønsbestemt, så frygter fire haner. Det vigtigste er dog, at jeg kan få skrukhønen afskrukket, så er spændt på, om hun kan finde ud af at være hønemor. Kiggede til dem her til morgen, men hun rejste sig ikke, og jeg kunne ikke se kyllingerne. Jeg tænker de skal have vand og mad snart, og jeg er lidt bekymret, men nu må vi se. Det har været lidt omkostningsfuldt, først 8 blanke æg til 10,- stykket, og nu fire kyllinger til 50,- stykket. Hvis der ikke kommer noget ud af det, bliver jeg lidt skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *