Venner

Vægt 77,3; mave 99.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – TJEK
Kalorier – max 1760 – nope – for meget vin og drink og irish coffee 
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Vi får vores bedste vennepar på besøg i dag. Mændene skal dykke, håber de skyder lidt fladfisk til aftensmaden. Min veninde og jeg skal bare hyggesnakke, det er vi ret så gode til. Jeg har kendt hende i 26 år, og hun er nok den, som kender mig bedst.

Drengene fangede ikke noget, så det blev oksefilet på grillen, ikke dårligt men heller ikke særlig mørt. Vi fik lige rigelig med hvidvin, og da jeg havde set, at mynten stod flot i køkkenhaven, skulle vi jo lige have en mojito, og senere skulle vi også lige have en irish coffee. Manden tændte op i vildmarksbadet, og vi lå og varmede os og snakken gik hele aftenen. Stjernerne dukkede op på himlen, og det var så smukt. Helt igennem en dejlig dag og aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *