Dagebull og Föhr

De sidste to dage af vores tur, var vi i Dagebull/Dagebøl på vestkysten. Vi boede på strandhotel, som lå helt fantastisk ned til vandet. Selve hotellet var dog slidt og gammelt. Tydeligvis ikke penge til at restaurere, fx var der meget grimme gardiner fra 80’erne på værelset. Personalet gik også rundt og så noget sure ud, svært at få dem til at smile. Ikke et sted vi kommer igen.

Det blæste en del, men solen varmede. Vadehavet trak sig imponerende langt tilbage i lavvande, og tyskerne gik langt ud, bare fordi man kunne.

Torsdag tog vi færgen over til Föhr med vores cykler. Vi cyklede øen rundt, og det er et perfekt sted at cykle. Hele vejen rundt er der veje, hvor der ikke kører biler. Fårene ligger tæt på vejen og naturen er skøn. Vi spiste kartoffelvafler og kage i en lille by, og vejret var så godt, at vi kunne tage på stranden og sole os. Dog var der alt for mange larmende børnefamilier, så vi opgav hurtigt. I Wyk fik vi en enkelt drink på promenaden med flot udsigt til vandet.

Fin lille sommerferietur – mere behøver vi faktisk ikke, før vi igen savner at komme hjem til vores dejlige hus og have.

De sidste to dage har jeg knoklet med at fjerne ukrudt i haven, der har nemlig været godt vejr. Fra i dag skal det blive koldt og måske regn, så kan være, jeg kan få ryddet lidt op og gjort rent, nu må vi se. Jeg fik også trænet i går, og det skal jeg igen om lidt. Tilbage på “kuren”, kalorietælling og langsom vægttab. Heldigvis har jeg holdt vægten, mens vi var afsted, og jeg har virkelig spist og drukket, som jeg havde lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *