Das James

Ved en tilfældighed fik vi booket to overnatninger på et fantastisk luksushotel i Flensborg. Det åbnede 10. juli, og vi fik et åbningstilbud – 1300,- pr nat, hvilket var halv pris. Værelset var en suite med seperat soverum, lækkert bad med både bruser og badekar. Fri kaffe, velkomstlækkerier nødder, oliven mm. Alt i køleskabet var alkoholfri og fri. Tre etager med wellness – toproof pool med både indendørs og udendørs swim. Fitness var dog ikke blevet færdig, men jeg opdagede at vores kort virkede til et yogarum – det benyttede jeg mig af onsdag morgen – vildt lækkert rum. Vejret var ret dårligt, det regnede konstant, så perfekt til afslapning. Første aften fik vi rigeligt med min yndlingsvin riesling – desværre resulterede det i tømmermænd dagen efter. Fik kun vandmelon af den fantastiske morgenmad – æv. Første aften spiste vi på hotellet, det var fint. Tirsdag tog vi på en nærvedliggende spansk restaurant – her var maden virkelig god – især den pastaret min mand fik.

Vi skulle lige vænne os til til brug af mundbind, når vi gik rundt, men det var faktisk ikke så slemt. De to overnatninger på Das James var intet mindre end fantastisk, og hvis de laver et særtilbud igen, kan det da godt ske, at vi tager afsted igen. personalet var yderst søde, men man kunne godt mærke, at det hele var nyt for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *