Undtagelsen

Vægt 72,8 mave 94, talje 81
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 –
Kalorier – max 1760 –
Søvn – 7-8 timer – TJEK

I går var jeg i biografklub dk og se undtagelsen. Jeg har faktisk læst bogen for mange år siden. Ok film, men heller ikke mere. Bagefter spiste min veninde og jeg på Conrads. Hyggeligt, men opdagede at jeg havde glemt hendes 50 års fødselsdag. Frygtelig pinligt – men altså, hun er ikke på face og hun holder ikke noget, men tror faktisk hun var lidt fornærmet, hvilket jeg måske godt forstår – hun er bare ikke som mig, enten er jeg ligeglad og ellers skal jeg jo nok råbe højt om det. Nå men jeg må gøre det op igen – tror jeg laver en dag, hvor vi kan lave noget hyggeligt sammen – Århus eller Kbh.

Og – så er jeg jo kommet på normal-vægt eller normal i forhold til bmi 😊 det er jeg stolt over. Jeg kan også begynde at bruge mit gamle tøj og have t-shirt i buks, det er store ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *