Sauna

Vægt 75,7 mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – ikke helt
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – nope – 6,5, gik i seng 22.30, men vågnede kl 5.10 og kunne ikke sove mere.

Møde i saunalaugets bestyrelse. På stranden har vi en lille sauna, hvor vi er 40 medlemmer (hustands). Vi har ikke selv fået den brugt ret meget, men det tænker jeg, at vi forhåbentlig gør til efteråret. Det er rigtig hyggeligt med en tur i det kolde vand – og så sauna bagefter. Måske bliver vi rigtige vinterbadere en dag.

Vi er tre i bestyrelsen. Vi må skubbe generalforsamlingen til september pga. corona. Jeg er kasserer, hvilket jeg ikke er helt tryg ved, men det er ok, når regnskabet er så lille, som det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *