Migræne

Vægt 76,5. mave 97
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – Nope kun 3000
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK – men var lang tid om at falde i søvn, og det var ikke en god nat

Kl 12.30 under et møde med struktørerne får jeg et migræneanfald. Jeg kan mærke hovedpinen komme snigende. Jeg har hele dagen i går og i dag haft rigtig ondt i lænden. De to har helt sikkert noget med hinanden at gøre. Men jeg ved jo ikke, hvad der trigger hvad. Min migrænehistorie er lang. Startede i mine tidlige teenageår og haft det jævnligt, mindst en gang om måneden. I 2005 gav min neurolog mig kombinationen af almogran og bonyl. Jeg havde prøvet andre præparater, og jeg mener sumatriptan var en af dem. Men kombien hjalp helt vildt godt. Efter 30-60 minutter var anfaldet ovre, og jeg kunne tage på arbejde. Det betød virkelig meget, at jeg ikke skulle have så mange dage i sengen. På dette tidspunkt var mine døtre fem og otte år, og de fik en mor med meget mere overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *