Hvorfor denne blog

Jeg har længe overvejet, hvordan jeg skulle lave mig en slags dagbog. Jeg ville gerne finde et sted, hvor jeg både kunne skrive og uploade billeder, både fra min pc og min telefon. Jeg var igennem mange programmer og apps, men hver gang var der en hage. Enten kunne jeg ikke opdatere, når jeg var på pc’en, det gælder for de dagbogsapps jeg fandt. Eller også var det ikke mig, som “ejede” billeder og tekst, fx adobe spark page – som ellers har nogle rigtig gode og nemme features. Så valget faldt til sidst på en blog. Jeg er ret bekendt med WordPress, så det er ikke så kompliceret for mig, men overvejelserne gik mest på, om jeg egentlig ønskede, at andre kunne se med på min rejse.

For hvad handler så denne blog om. Jo – først og fremmest skal jeg bruge den til at holde mig selv fast på de aftaler jeg laver med mig selv 🙂 Men jeg har også andre ting, som jeg gerne vil skrive lidt om, fx hvilke bøger jeg har læst, og hvad jeg sådan går og laver og tænker. Så kan folk jo selv bestemme, om de vil se/læse med eller ej.

Så nu er jeg i gang 🙂

Jeg er 49 år – og mit mål er, at jeg skal til at leve sundere – så håber jeg, at navnet anti-aging-plus kommer til at give mening. Både i krop og sjæl. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg VIL tabe mig, bare så jeg kommer ned på normal BMI. Jeg har egentlig en god grundform, så det er mest maden der skal reguleres. Jeg elsker mad – meget mad – god mad – al mad 🙂 Men det skal være slut med al den mad. Nu skal jeg til at nyde mere og tænke mere på, hvad jeg putter i munden.

Min vægt er 78,4, jeg er 171 høj, maven er 101.

Mål: 68, 171, 85.

Daglige rutiner og daglige mål

Tabatatræning – 40 minutters træning 8 minutters stræk ud – i dag den 11. maj: TJEK

Skridt – 10.000 – i dag den 11. maj: TJEK

Kalorier – 1760; dagligt smoothie, let frokost og almindelig aftensmad, i dag den 11. maj: TJEK

Søvn – mellem 7 og 8 timer, i dag den 11. maj: TJEK

Jeg har været i gang i lidt over en uge – og indtil videre går det rigtig godt med at få lavet det jeg skal:

Men jeg er frustreret over, at det ikke ses tydeligere på vægten, men jeg må bare blive ved. 7 dage er nok ikke nok til at vurdere noget 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *