Hyldeblomst-the

Vægt 73,9 mave 95
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud – TJEK
Skridt – min 10.000 – næsten
Kalorier – max 1760 – TJEK
Søvn – 7-8 timer – TJEK

Lidt travl arbejdsdag, men så går tiden hurtigere. Hjemme fik jeg skiftet halm ved hønsene. I går valgte hønemor med fire kyllinger at flytte ind i det store hønsehus – stor dag :D. Jeg har fået tørret en del hyldeblomster i vores tørremaskine. Det tig lidt tid at pille blomsterne fra stilken, men et hyggeligt lille udendørsprojekt. Så nu har jeg da lidt til den næste tid. Hvis jeg får det drukket, skal jeg lave mere næste år – og være ude i bedre tid.

I går var yngstedatteren hjemme og blev og overnattede til i morges. Tror ikke hun har været hjemme siden jul, men jeg er jo tit onde hos hende til kaffe. Det var så hyggeligt, jeg savner stadig mine piger. Selvfølgelig er jeg glad for, at de begge klarer det at bo ude, men jeg var ikke helt færdig med at have dem hjemme. Jeg led meget af emty nest syndrom, men det er ikke så slemt mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *