Of day

Vægt 77,1; mave 99.
Mål: 68, 85.
Daglige rutiner og daglige mål:
Tabata – 40 min træning 8 min stræk ud –
Skridt – min 10.000 –
Kalorier – max 1760 –
Søvn – 7-8 timer – ikke i træk, først 2 timer på en sofa, så fra kl. 4-8 og så fra kl 11-13 😂

Var til middag med dejlige venner i går. Fantastisk mad og meget lækker vin. Normalt drikke jeg ikke ret meget, da jeg hader dagen derpå, men i går var en af undtagelserne. Hyggeligt var det 😊 Ikke så god ide, var det, at cykle hjem – jeg skulle lige tjekke om manden var med, kiggede bagud, og der lå jeg så i kanten af rapsmarken. Lavede åbenbart rullefald på min skulder, for den gør vildt ondt. Ingen træning i dag og heller ingen gåtur. Forsøger med smertestillende, og håber på at ro kan gøre, at jeg kan komme i gang igen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *